JUNTS fa una valoració positiva de la darrera Junta de Facultat


El col·lectiu JUNTS fa una valoració molt positiva de la Junta de Facultat celebrada el passat divendres 19 de febrer, on malgrat l’extens ordre del dia es va dur a terme en poc més de 3 hores.

JUNTS es mostra molt satisfet pel bon clima que es respira les darreres setmanes a la Facultat i, especialment, a la darrera Junta on tots els acords van ser presos per unanimitat amb un debat molt allunyat de les tensions a les que estaven acostumats. D’aquella sessió en va sortir, fins i tot, la proposta d’una reunió unitària entre tots els agents del centre per consensuar una candidatura unitària a les properes eleccions a Deganat, previstes per la primavera.

D’entre els temes tractats en aquesta Junta, en destaquen l’entrada en vigor del nou Reglament de la Facultat, el nomenament provisional de la Gestora Acadèmica com a Administradora de Centre i l’aprovació dels candidats a premis extraordinaris de carrera del curs 2008-2009.

Els debats de més importància van girar entorn les darreres notícies dels plans d’estudi de la Facultat, i les taules d’equivalències dels cursos on conviuran els dos plans. Pel que fa les informacions econòmiques i de serveis, es va informar de l’inici d’un Pla Director que pretén posar sobre la taula les mancances i deficiències de la nostra facultat pel que fa infraestructura i buscar fonts alternatives i imaginatives de finançament. Es va aprovar també la distribució del pressupost previst pel 2010.

JUNTS va advertir que seguiran de prop el Pla Director, tot demanant que sigui el màxim d’ambiciós possible per tal de situar la Facultat en el primer ordre de les Facultats de Comunicació catalanes. A més, va anunciar que ja s’està treballant en un document de bases perquè la Facultat sigui un centre de referència en el món comunicatiu.

En els precs i preguntes els representants dels estudiants van presentar una bateria de demandes de tot allò que no funciona a la Facultat (situació del Xalet, per exemple) i es va preguntar per l’estat del procés de canvi de la web de la Facultat. La Gestora va anunciar que s’està treballant en el trasllat de continguts de la web actual a la nova i que el Xalet ja no formarà part de la Facultat el proper curs.

Coneixes la Facultat de Comunicació?